Winkelwagen

* SAUCIJZENBROODJES



Bakken doe je zo.

Saucijzenbroodjes  bakken.

De grote korstplak of kleine plakjes laten ontdooien.

Vulling aanmaken.
500 gram gehakt ,half om half
100 gram brood zonder korst
1 ei 
150 gram melk 
1 zakje gehakt kruiden naar keuze 
50 ml sojasaus
Eerst het brood met de melk laten weken, en vervolgens de overige ingrdiënten mengen.

Het gehakt mengsel met een spuitzak of  lepel over de korstplak verdelen.


De deegplakjes dichtslaan ,overelkaar heen (onder)
of de deegplakjes dichtrollen ( boven , let op de open kant in het midden op de bakplaat staat)

De saucijzen strijken met ei en eventueel met een mesje voorzichtig een tekening aanbrengen.

Het eindresultaat.
U kunt eventueel ook de saucijzen in een grote partij maken en dan invriezen en naar behoefte ontdooien en afbakken.